Technológiai gépészet karbantartás

Technológiai gépészet karbantartás

Cégünk üzletpolitikájának egyik alappillére az, hogy egy ivóvízkezelésben, kommunális-, vagy ipari szennyvízkezelésben alkalmazott technológiai gépészeti elem vagy komplex rendszer értékesítésével, beépítésével és beüzemelésével nem ér véget kapcsolatunk a felhasználókkal, üzemeltetőkkel.

A berendezések, technológiai gépsorok és rendszerek működésének után követése legalább olyan fontos, mint az a folyamat, amely a beépítésükhöz vezetett.

Technikus és mérnök kollégáink a gyártóknál szervezett és végzett szerviz tréningeken részletekbe menő gyakorlati tudást szereztek az egyes berendezések karbantartási, szerelési és hibaelhárítási tevékenységeihez.

Egyedileg összeállított karbantartási szerződések alapján tudjuk biztosítani a leszállított és beépített berendezések gépkönyveiben foglalt karbantartási feladatok rendszeres elvégzését, amelyek garanciális időn belül és azután is szavatolják a megfelelő hatékonyságú, üzembiztos működést.

Az EURO-PURATOR Kft. az általa szállított technológiai gépészeti berendezések mindegyikéhez tudja biztosítani a szükséges gyári alkatrész utánpótlást, illetve rendelkezik megfelelő szaktudású kollégákkal a karbantartási feladatok ellátására.